Pravilnik Nexe kluba krovopokrivača – BiH

Graditi je lako, Nexe zna kako
 1. Učlanjene u Nexe klub krovopokrivača je besplatno.
 2. Član Nexe kluba krovopokrivača može postati svaka fizička i pravna osoba koja obavlja poslove krovopokrivanja na području BiH, te koja ispuni pristupnicu/registraciju na web aplikaciji NEXE CRIJEP MAJSTOR za učlanjenje u Nexe klub krovopokrivača.
 3. Članstvo u Nexe klubu krovopokrivača nije prenosivo.
 4. Član Nexe kluba krovopokrivača ostvaruje određene pogodnosti koje proizlaze iz sakupljenih bodova i druge kao što su:
  sudjelovanja na seminarima, prezentacijama, obukama organiziranim od strane Nexe grupe s tematikom povezanom sa strukom.
 5. Bodovni sustav – vidi pravila »
 6. Način skupljanja bodova – vidi pravila »
 7. Iskorištavanje bodova – vidi pravila »
 8. Svaki se odrađeni objekt – krovište može prijaviti samo jedanput i to najkasnije do kalendarskog završetka godine u kojoj je objekat odrađen.
 9. Bodovi ostvareni u Nexe klubu krovopokrivača nemaju gotovinsku vrijednost i ne mogu se konvertirati u novac, već samo za nagrade koje su u trenutku podnošenja zahtjeva raspoložive.
 10. Nexe klub program nema svojstvo igre, zabave, niti nagradne igre iz razloga što je ishod nagrađivanja izvjestan, tj. onaj koji ispuni uvjete iz ovih pravila, bit će nagrađen. Registracijom na aplikaciju NEXE CRIJEP MAJSTOR, korisnik potvrđuje da je upoznat sa svim pravilima Nexe kluba.
 11. Podaci s pristupnice Nexe kluba krovopokrivača koristit će se u marketinške svrhe.
 12. Pravila Nexe kluba krovopokrivača mogu biti bez najave promijenjena, a o svim promjenama članovi će biti obaviješteni unutar aplikacije NEXE CRIJEP MAJSTOR.

Bodovni sustav

Cezar, Oktavijan, Dioklecijan, Mediteran, Mediteran Antik, Valens, Glinex, Glinex Premium

1 m2 krovišta = 1 bod

1 m dužni žljebnjaka = 1 bod

1 kom specijalnog elementa (odzračnik, priključnik za napu, početak grebena, sljemeno grebeni razdjelnik) = 2 boda

Krovna oprema NEXE KROV PLUS

Primjena krovne folije NEXE COMPACT 140/Avantgard 170g i ventiliranog krova s originalnim sustavom krovne opreme NEXE KROV PLUS
= 5 bodova

Referentni objekti

(sakralni objekti, kulturna dobra objekti uz važne prometnice i ostali interesantni objekti po odluci direktora prodaje tržišta)
= stvarni bodovi x 2

Način skupljanja bodova

Odmah nakon svakog završenog objekta pokrivenog NEXE CRIJEPOM član kluba:

 • Prijavljuje se u web aplikaciju NEXE CRIJEP MAJSTOR u koju upisuje podatke o količini, vrsti, specijalnim elementima te adresi na kojoj se objekt nalazi
 • Dodaje slike odrađenog objekta iz kojih mora biti vidljivo sve što je član prijavio u web aplikaciju (model crijepa, količina, specijalni elementi i ostalo)

Nakon primljenog zahtjeva za obradom bodova i podataka od strane člana kluba, sektor marketinga vrši provjeru unesenih podataka te u istu aplikaciju odobrava ili korigira ostvarene bodove na predmetnom objektu.

U slučaju nedostataka u samoj prijavi, sektor marketinga kontaktirat će člana radi eventualnih potrebnih dopuna.

Nije dopušteno prijavljivati objekte koji su odrađeni u prethodnim godinama.

Iskorištavanje bodova

U svakom trenutku član NEXE KLUBA KROVOPOKRIVAČA ima uvid u svoje stanje ostvarenih bodova, koje može iskoristiti za raspoložive nagrade koje su navedene u web aplikaciji.

Nakon podnošenja zahtjeva za iskorištavanjem bodova od strane člana kluba, VODITELJ TRŽIŠTA podiže odabrane nagrade i uručuje ih članu, a o učinjenom obavještava sektor marketinga.


U Našicama, 01.08.2022.

Nikola Kruljac, Voditelj marketinga